Male Ytong kuće novost na tržištu

Imate malo građevinsko zemljište, ali Vam nedostaje investitor koji će Vaše snove pretvoriti u realnost? Obratite se Ytongu i uživajte u novom domu!

Najstarija robna marka građevinskog materijala na svijetu proširila je svoju ponudu malim Ytong kućama višestruke namjene. Bez obzira tražite li objekt za odlaganje ili skladištenje stvari, manju kuću za odmor ili pak turistički apartman za iznajmljivanje, male Ytong kuće zadovoljit će sve vaše potrebe. Proizvođač građevinskog materijala vrste porobeton, švedski Ytong, proširio je svoju ponudu  objektima veličine od 15 do 30 četvornih metara čije namjene mogu biti višestruke.

Male Ytong kuće odlikuje odlična toplinska izolacija, otpornost na vlagu i mraz, velika nosivost i brza gradnja objekata. Ytong je ekološki materijal koji se proizvodi od prirodnih mineralnih sirovina i  zbog svoje poraste strukture i lakoće znatno  je otporniji na požare i potrese od ostalih građevinskih materijala. Ovaj proizvođač dosad je u Hrvatskoj razvio 24 tipa obiteljskih kuća različitih veličina i fleksibilnih tlocrta, a zahvaljujući interesu kupaca odlučio je prošiti ponudu i na male Ytong kuće.

Više o ponudi malih Ytong kuća saznajte na www.xella.hr i www.gradnjakuce.com.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>