Ljetno izdanje Operetinog časopisa o nekretninama

Svjetlo dana ugledalo je i ljetno izdanje Operetinog specijaliziranoh časopisa o nekretninama.

Jedinstveni časopis  na zagrebačkom tržištu nekretnina, prvi besplatni specijalizirani foto oglasnik sa savjetima stručnjaka i eksperata iz područja nekretnina.

Godine iskustva, u posredovanju pri prodaji i najmu, pretočene su u tiskano izdanje ovog dvomjesečnika u kojem je predstavljen dio nekretnina iz Operetine ponude. Želja je svim sudionicima na tržištu nekretnina pružiti kompletnu informaciju i učiniti kupoprodaju ili zakup nekretnina ugodnim i jednostavinm poslom.

U časopisu će vam naši arhitekti savjetovati kako životni prostor učiniti što funkcionalnijim, te dati korisne savjete o uređenju. Vrhunski pravni stručnjaci upoznat će vas sa svim važnim novostima u pravnom prometu nekretnina.

Časopis je dvomjesečnik u nakladi od 5000 primjeraka i pruža izbor najboljih nekretnina i prilika probranih među 2.000 nekretnina iz Operetine ponude. Besplatno se dijeli kupcima i prodavateljima, te kroz naše pomno razrađene kanale distribucije.

Časopis možete pogledati ovdje http://www.opereta.hr/web/info/casopis04

Za tiskani primjerak pošaljite mail na office@opereta.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>