Lilazilla: Najbolja od najboljih

Na svečanoj dodjeli najznačajnijih hrvatskih visokotehnoloških nagrada Vidi Awards Lilazilla proglašena je najboljom u kategoriji community servisi.

„Stanovanje je svima nama jedna od najbitnijih tema i ujedno je tema oko koje nas je relativno lagano okupiti; tako da je fokus stranice dobro pogođen. Sama web stranica je dobro napravljena s skladu s cijelim web 2.0 foklorom. Na stranici možete dobiti cijeli niz ideja o tome kako urediti svoj stambeni prostor, a možete s internetom podijeliti i neka od svojih rješenja kojima ste zadovoljni, ili pak problem koji tek treba riješiti. U svakom slučaju, Lilazilla udovoljava kriterije uspješnog community servisa koji ima smisla na našem lokalnom tržištu: relevantnost teme, interes za temu, mogućnost međusobne komunikacije korisnika,“ samo su neke riječi hvale za naš novi portal.

„Na hrvatskom internetu postoji daleko manji broj društvenih mreža (dakle community servisa) koji se kvalitetno mogu natjecati u ovoj kategoriji. To je donekle i logično jer je održavanje društvenog servisa puno kompliciranije i financijski zahtjevnije od praktično besplatnog bloga. Za pobjednika samo odabrali community servis Lilazilla koji služi kao jedan od servisa popularne stranice Crozilla. Lilazilla je društvena mreža za sve one koji su u određenom času posvećeni uređenju, kupnji ili poboljšanju uvjeta stanovanja, tako da je riječ o relevantnom prostoru na kojem se zainteresirani mogu pronaći, upoznati i podijeliti iskustva o stanovanju što je svakako jedna od najbitnijih odluka u svačijem životu. Iako je pobjedu odnijela Lilazilla, svakako treba spomenuti i pohvaliti i VCZ koji pokušava okupiti volontere oko različitih ideja, zadataka i projekata“, riječi su Marka Rakara, predsjednika žirija.

Za one koji ne znaju, podsjetit ćemo kako je Lilazilla.com prvi community za stanovanje u Hrvatskoj koji na jedinstven način pruža sve informacije o uređenju interijera i eksterijera. Drugačija od ostalih portala, Lilazilla nudi nove načine razmjene ideja i informacija vezanih uz unutrašnje i vanjsko uređenje otvarajući mnoštvo, do sad, neviđenih mogućnosti u Hrvatskoj kada je u pitanju uređenje doma. Na Lilazilla.com, naći ćete više nego što očekujete: veliki broj primjera kako urediti dom i vrt, druženje s prijateljima, postavljanje i ocjenjivanje albuma te komentiranje istih. Ako imate super ideju kako urediti neku prostoriju, a do sad je ostala neiskorištena vaš savjet na Lilazilla.com je dobro došao. Vaš ukus i uređenje pogledat će i drugi korisnici, a ocjenjivanjem albuma te razmjenjivanjem komentara doznat ćete što drugi misle o vašem domu i ideji. Dakako, postavljeni album ne mora biti vaš dom, dobro došle su i vaše ideje kako biste voljeli urediti svoj dom ili prijedlozi drugima. Kroz pozivanje novih prijatelja i slanje preporuka drugima mreža korisnika Lilazille se automatski širi i nije ograničena samo na hrvatsko područje već je primjenjiva i na području susjednih zemalja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>