Kuhinje & kupaonice za građevinske portale

Zimski broj magazina “Kuhinje&kupaonice” obrađuje projektiranje kupaonica što je s obzirom na ograničen prostor i specifičnost namjene zahtjevan posao.
Osim toga karakterizira je i vrlo često ograničenog prostora. Posebni uvjeti trebaju biti zadovoljeni kada se projektira i planira mala kupaonica, a sasvim druge stvari doći će u igru kada se projektira kupaonica namijenjena starijima i djeci. Mnoga kućanstva ne mogu zamisliti svoj kuhinjski prostor bez perilice za suđe. No, sudoper i dalje ima svoju draž i sastavni je dio kuhinjskog prostora, a materijali i dizajn danas su od njega napravili pravu modernu skulpturu koja djeluje kao oblikovni element unutar prostora. Mašta ovdje nema granica, a kako izgledaju moderni sudoperi i njihove slavine i koji se sve materijali mogu koristiti pri njihovoj izradi, pročitajte u novom broju magazina “Kuhinje&kupaonice” za zimu.

S obzirom da su blagdani iza nas i mnogi od nas su se zaigrali s unosom kalorija kako je i red, većina ljudi će zasigurno u jednu od novogodišnjih odluka ubrojiti i smanjeni unos hrane. Svaka pametna dijeta u sebi ne sadrži odricanje, nego drugačije zdravije prehrambene navike i određene načine pripreme. U tu svrhu idealno će se uklopiti kuhanje na pari koje je danas sastavni dio modernih pećnica.

Kuhanje na pari podrazumijeva relativno brzu pripremu jela bez masnoća, čuva sve potrebne minerale i vitamine, omogućava pripremu raznovrsnih namirnica u jednom komadu bez miješanja aroma i definitivno povoljno djeluje na jezičac vaše vage. Uz navedene teme pročitajte još što ima novo u našim izlozima kućanskih aparata i sitnih potrepština te bijele tehnike. Novi zimski broj pronaći ćete na svim kioscima, a o svemu se više informirajte na www.mbi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>