Kućni ljubimci na ljetovanju

crozilla-pasProblem mnogih turista su kućni ljubimci, odnosno nemogućnost njihovog boravka u većini turističkih objekata. No, iako su rijetki, postoje i oni koji to dopuštaju, najčešće uz dodatnu nadoplatu.
Podaci portala Crozilla.com pokazuju poražavajuće rezultate, naime na portalu za nekretnine i turizam Crozilla.com trenutno se nalazi više od 16.000 turističkih objekata, a od toga je  tek u nešto više od njih 100 označeno kao “pet friendly “, odnosno da je držanje kućnih ljubimaca u njima dozvoljeno. Većina takvih navodi da cijena ljetovanja za četveronožne turiste iznosi dodatnih nekoliko eura po danu.

S obzirom da su mnogi iznajmljivači otišli barem malen korak naprijed i dopuštaju držanje kućnih ljubimaca u dvorištu, kod najma kuća nešto je bolja situacija nego kod najma apartmana. Uzmimo za primjer područje Istre: od 44 oglašene kuće za najam, u njih 3 dopušten je boravak kućnim ljubimcima. Kada je riječ o apartmanima, od njih 900 oglašenih na portalu Crozilla.com, samo 5 posto, odnosno tek nešto više od 40 dopušta držanje kućnih ljubimaca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>