Kakve su se nekretnine tijekom prosinca najviše tražile?

Stanovi_prodaja_Zagreb_Crozilla_nekretninePrema podacima portala Crozilla.com prosinac nije donio velike razlike u potražnji za nekretninama – kuće, stanovi ili građevinska zemljišta najviše su se pretraživali na području Zagreba.
Tijekom prosinca na portalu Crozilla.com najveća je potražnja vladala za stanovima i kućama u Zagrebu, zatim stanovima u Splitu, Puli, Osijeku i Rijeci.
Strani posjetitelji portala Crozilla.com najviše su pretraživali stanove na području Zagreba, Splita, Krka (Malinska), Crikvenice, Pule i Rijeke, a u najvećem su broju dolazili iz BiH, Švedske, Njemačke, Belgije i Slovenije.

Stranci traže prizemnice
Stranci su u potrazi za kućama najčešće dolazili iz BiH, Švicarske, Njemačke i Slovenije, a najveći su interes pokazali za prizemnicama.
Tijekom posljednjeg mjeseca 2014. godine najveća je potražnja bila za kućama na području Zagreba, Osijeka, Pule, Zadra i Šibenika.

Građevinska zemljišta
Najtraženija građevinska zemljišta na portalu Crozilla.com tijekom prosinca bila su ona na području Zagreba, Rijeke, Pule i Zadra, a zanimljivo je da se na listi najtraženijih nalazi i Kutjevo. Stranci su najveći interes pokazali za zemljištima na Krku, zatim u Zagrebu, Opatiji, Medulinu, Rogoznici i Senju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>