Kakve se nekretnine traže?

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su se stanovi za prodaju tijekom rujna najviše pretraživali na području Zagreba, Splita, Zadra, Pule i Osijeka.

kuca-crozilla-1

Najtraženiji zagrebački kvartovi, kada su stanovi u pitanju, tijekom rujna su bili centar, Trešnjevka, Maksimir, Dubrava i Jarun.

Potencijalni strani kupci koji su pokazali interes za stanovima za prodaju, tijekom rujna su najveći interes pokazali za onima u Zagrebu, Splitu, Makarskoj, Puli i Zadru, a najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Švicarske i Švedske.

Stanovi za najam tijekom rujna su se najviše tražili u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu i Osijeku.

Kuće su se putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživale u Osijeku i Zadru, a zatim i u Zagrebu, Puli, Crikvenici i Poreču. Najveći interes za kućama za prodaju imali su potencijalni kupci iz Njemačke, BiH, Slovenije i Austrije, a najviše su pretraživali one u Zadru, zatim u Crikvenici te na otoku Viru.

Najveća potražnja za građevinskim je zemljištima oglašenima na Crozilla.com vladala je na području Zagreba, Zadra i otoka Krka. Strancima su, pak, najzanimljivija bila ona na Krku, zatim na području Istarske, te Zadarske i Primorsko-goranske županije, a takvi su najčešće dolazili iz Njemačke, BiH, Švicarske, Češke te Italije i Mađarske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>