Gdje i kakve nekretnine zanimaju kupce iz Njemačke?

Posljednjih se dana putem njemačkih medija preporučuje kupnja nekretnina na našoj obali, a oglasnik Crozilla.com istražuje gdje i kakve nekretnine doista zanimaju potencijalne kupce iz Njemačke.

nijemac-crozilla-nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su potencijalni strani kupci lani pokazali najveći interes za kućama i zemljištima na Jadranu, dok su ponudu stanova za prodaju najčešće pretraživali na području Zagreba.

Blizina, cijene niže no u brojnim drugim europskim destinacijama, netaknuta priroda i čisto more – samo su neki od razloga koji iz godine u godinu na naše područje privlače sve veći broj stranih kupaca nekretnina. Velik broj njih, posebno onih iz Njemačke, nekretnine za kupnju ili najam pretražuju upravo putem oglasnika Crozilla.com.

Njemački posjetitelji oglasnika Crozilla.om tijekom 2016. godine najveći su interes pokazali za stanovima koji se prodaju na području Zagreba, Splita, Pule, Zadra, Crikvenice, Poreča i Rijeke.

Kada je riječ o kućama, Nijemci su lani najviše bili zainteresirani za one koje se putem oglasnika Crozilla.com prodaju na području Crikvenice, Pule, Zadra, Vodica, a zatim i Zagreba.

Ponudu građevinskih zemljišta Nijemci su lani najčešće pretraživali u Splitsko-dalmatinskoj županiji, zatim na području Pule, Zadra, Vodica, Zagreba i Trogira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>