Kakve nekretnine traže domaći i stranci?

Tijekom rujna posjetitelji portala Crozilla.com najviše su pretraživali stanove za prodaju, zatim one za najam, te kuće za prodaju.
Strani posjetitelji koji su tijekom rujna pokazali interes za nekretninama koje su oglašene na portalu Crozilla.com, najčešće su dolazili iz Njemačke, BiH, Švicarske, Slovenije, Austrije i Srbije. Glavnina potražnje potencijalnih stranih kupaca bila je usmjerena na nekretnine na moru: stanove su najviše pretraživali u Puli, kuće na Murteru, a građevinska zemljišta u Dubrovniku.

kupnja-kuce-crozilla

Samobor sve traženiji

Mir, priroda, a ujedno i blizina grada Zagreba dovoljni su razlozi zbog kojih je šarmantni gradić Samobor sve traženiji po pitanju nekretnina za stanovanje. Naime, tijekom rujna na portalu Crozilla.com najviše su se pretraživali stanovi i kuće na području Zagreba i Samobora.

Stanovi za najam i prodaju najtraženiji u Zagrebu

Stanovi za najam tijekom rujna su se najviše pretraživali u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Velikoj Gorici i Splitu. Strani posjetitelji koji su na portal Crozilla.com dolazili u potrazi za stanovima za najam u najvećem su broju bili iz Italije, BiH, Slovenije, Francuske i Njemačke, a najviše ih je zanimala ponuda stanova za najam na području Zagreba, Splita, Buja i Osijeka.
Stanovi za prodaju najviše su se tražili na području Zagreba, Samobora, Pule, Splita i Osijeka. Od zagrebačkih kvartova, u rujnu su najtraženiji bili oni u Centru, Maksimiru, Trešnjevci, Jarunu i Dubravi.
Strani posjetitelji portala Crozilla.com najveći su interes pokazali za stanovima u Puli, Zagrebu, Rovinju, Zadru te na otocima Krku i Rabu.

Strance zanimaju kuće na moru
Tijekom rujna su se na portalu Crozilla.com najviše pretraživale kuće na području Samobora, a zatim i Zagreba, Osijeka, Pule, Zadra i Poreča. Potencijalni strani kupci u rujnu su najviše pretraživali kuće na Murteru, zatim one u Varaždinu, Crikvenici, Puli, Umagu, te one na otoku Šolti.

Zagreb, Vodice, Brač, Pula, Novalja, Posedarje, Pimošten – mjesta su u kojima su se tijekom rujna najviše pretraživala građevinska zemljišta za prodaju oglašavana na portalu Crozilla.com. Potencijalni strani kupci najviše su pretraživali zemljišta u Dubrovniku, Zagrebu i u Malinskoj na otoku Krku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>