Kakve nekretnine se najviše traže?


Podaci portala Crozilla.com pokazali su kako je tijekom rujna najpoželjnije područje, kada je o nekretninama riječ, bilo ono zagrebačko. Govorimo li o vrstama nekretnina, najveći interes potencijalni su kupci pokazali za prodaju odnosno kupnju stanova.

Prema podacima specijaliziranog portala za nekretnine i turizam Crozilla.com trenutno najtraženije nekretnine u Republici Hrvatskoj su:
1. Prodaja stanova u Zagrebu
2. Prodaja kuća u Zagrebu
3. Prodaja stanova u Splitu
4. Najam stanova u Zagrebu
5. Prodaja stanova u Zadru

STRANCE ZANIMA ZAGREB
Strani posjetitelji portala Crozilla.com tijekom rujna u najčešće su dolazili iz BiH i Njemačke, zanimljivo je da su ranije stranci najviše interesa pokazivali za nekretninama na Jadranu, dok je rujan donio preokret, pa su i stranci svoju potražnju preusmjerili na Zagreb.

Crozilla-upiti-iz-Njemačke1Strance su tijekom rujna na portalu Crozilla.com najviše zanimale sljedeće nekretnine:
1. Stanovi prodaja u Zagrebu
2. Kuće prizemnice
3. Prodaja kuća u Zagrebu
4. Prodaja stanova u Splitu
5. Prodaja kuća u Rijeci


PRODAJA STANOVA

Rubrika „stanovi prodaja“ tijekom mjeseca rujna bila je najtraženija, kako među domaćim, tako i stranim posjetiteljima portala Crozilla.com.
Najviše su se pretraživali stanovi na području Zagreba, zatim stanovi u Splitu, Zadru, Puli i Rijeci. Strani su posjetitelji u najvećem broju dolazili iz BiH, Njemačke, Austrije, SAD-a i Italije, a najveći su interes pokazali za stanovi na području Zagreba, Splita i Rijeke.

PRODAJA KUĆA

Tijekom rujna najtraženije su bile kuće na području Zagreba, Zadra, Pule, Šibenika i Rijeke, dok su stranci najviše pretraživali montažne prizemnice, te „standardne“ kuće u Zagrebu, Rijeci, Zadru i na području Istre.

GRAĐEVINSKA ZEMLJIŠTA
Zagreb, Rijeka, Zadar, Pula i Split gradovi su u kojima su se tijekom rujna najviše pretraživala građevinska zemljišta. Strani su posjetitelji portala Crozilla.com u tom razdoblju najviše pretraživali zemljišta na području Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske županije te grada Zagreba, a tijekom rujna najčešće su dolazili iz Danske, Njemačke, BiH, Austrije i Italije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>