Kako potrošiti milijune kuna?

U vrijeme krize sve je veći broj onih koji igraju igre na sreću ne bi li se iz minusa izvukli nekim (po mogućnosti) većim dobitkom.

Ipak, malo je onih koji su te sreće da dobiju milijune kuna. Milijun kuna smatra se „gomilom“ novaca i može se reći da ste čak i bogati, no kada nastupe trenutci razmišljanja gdje i kako ga potrošiti dovoljno je pomisliti na samo malo luksuzniju nekretninu i vaš je novac dobro uložen, ali i potrošen.

Gotovo da nema osobe koja vam neće savjetovati da svoj novac potrošite na nekretnine jer je to isplativa investicija. Trenutni dobitak hrvatskih najpoznatijih igara na sreću prelazi milijune kuna. Ako vam se posreći te osvojite Bingo od 8.600.000,00 kuna ili Super 7 gdje dobitak iznosi 7.000.000,00 ubrzo možete postati i vlasnik jedne od luksuznih nekretnina u Hrvatskoj.

Nedavni dobitnik i novopečeni milijunaš Mario Tolić pokrenuo je val savjeta gdje i kako potrošiti osvojene novce. Jedan od savjeta bio je i ulaganje u nekretnine. Portal za oglašavanje nekretnina Crozilla.com predstavlja koje luksuzne nekretnine možete upisati na vlasnički list za tolike milijune kuna:

Moderna ekskluzivna vila pored mora – Ljubljeva
cijena 460.000,00 EUR
stambena površina: 132m2

Vila ima tri kata i na svakom katu po jedan apartman sa zasebnim ulazom. Terasa pripada prizemnom apartmanu. Drugi i treći kat imaju terase dubine 1.5 m preko cijele dužine objekta.

Novo sagrađena ekskluzivna vila Crikvenica
cijena: 1.300.000 EUR
ukupna površina: 550 m2

Vila se sastoji od sedam apartmana površine od 65 do 95 m2 i parkiralištem ispred kuće. Smještena je na brdu s predivnim pogledom i okružena mediteranskim raslinjem.


Novosagrađena luksuzna i prostrana obiteljska vila Trogir, Sevid
cijena: 3.000.000 EUR
stambena površina: 520 m2

Moderna vila kompletno je opremljena i namještena dizajnerskim namještajem. Uz vrhunski uređen interijer, eksterijer je ukrašen bijelim kamenom i mramorom.

Nova i luksuzna obiteljska vila Trogir, Čiovo
cijena: 800.000 EUR
stambena površina: 140 m2

Površina zemljišta od 450 m2 a sadrži vrt, veliku terasu s prekrasnim pogledom na more, bazen, vanjski jacuzzi i vrtni kamin.


Luksuzni stanovi u zelenilu Zagreba, Remete
cijena: 470.000 EUR
stambena površina: 172 m2

Elitni novoizgrađeni četiri i pol sobni stanovi u vilama u zelenilu jednostavnog i elegantnog stila zagrebačke moderne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>