Još jednostavnije do željenih nekretnina

Kupcima nekretnina i svim ostalim korisnicima oglasnika Crozilla.com surfanje je postalo još jednostavnije.
Surfanje u potrazi za idealnom nekretninom za kupnju, prodaju ili najam, traženje profesionalnih agencija za nekretnine, čitanje tekstova o tržištu nekretnina, uređenju doma kao i savjeta za kupnju i/ili prodaju nekretnina – od sada je još jednostavnije, brže i lakše. redizajn-crozilla

Oglasnik za nekretnine Crozilla.com svojim je posjetiteljima priredio još jedan redizajn stranica, a ovaj put u smjeru responsivnog web dizjana.
Crozilla u svom razvoju prati trendove modernih web tehnologija. Nove izmjene u dizajnu su prvenstveno namijenjene korisnicima koji oglasnik Crozilla.com prate putem mobilnih uređaja ili tableta.
Naime, najveća novost u redizajnu je „prilagodljiva“, responzivna naslovnica (eng. responsive) koja se prilagođava uređaju, odnosno veličini ekrana (rezoluciji) što posjetiteljima pruža još bolje korisničko iskustvo.
Osim naslovnice, jedinstvena, prilagodljiva web stranica za korisnike stolnih računala i mobilnih uređaja nalazi se i na dodatnim stranicama kao što su Kontakt, Pitanja i odgovori, Marketing, Impressum, Pravila i uvjeti.
Poznato je da je naslovnica ogledalo svake internetske stranice. Promjenom na naslovnici Crozille udaren je „kamen temeljac“ za potpunu prilagodbu stranice mobilnim uređajima što će omogućiti još bolje iskustvo korištenja stranice, ali i optimizaciju i bolje pozicioniranje na Google tražilici.

Valja napomenuti kako se tendencija razvoja u smjeru resposivnog dizajna i dalje nastavlja te se ubrzano radi na tome da oglasnik Crozilla.com bude u potpunosti prilagođen za pregledavanja na svim uređajima.

Crozilla je donijela novosti i u pretraživanje nekretnina. U tom segmentu novost na naslovnici su filteri. Od sada možete pretraživati nekretnine koristeći filtere poput broja soba, površine i cijene.

Posjetite oglasnik Crozilla.com i provjerite što smo sve promijenili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>