Jednim klikom do oglasa na Immowelt.de

Crozilla svojim korisnicima donosi još jednu novu funkciju: od sada samo jednim klikom mogu pronaći svoj oglas na  inozemnim portalima za nekretnine!

Mnogi prodavatelji, u želji da svoje nekretnine oglašavaju i na inozemnom tržištu, oglašavaju i na portalu Crozilla.com, s obzirom da se na taj način, putem Immowelt.de, oglasi automatski prebacuju i na velik broj portala u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Jezična barijera često predstavlja problem kada u pitanje dolazi pronalazak vlastitog oglasa na portalu Immowelt. No, Crozilla.com rješava i taj problem. U svom korisničkom sučelju „MojZilla“, u prikazu pojedinog oglasa,  sada jednim klikom možete doći do svog oglasa na Immowelt.de, Immowelt.at i Immowelt.ch.

*Napomena: Oglas će na Immowelt.de biti aktivan u roku od 24 sata od predaje oglasa ili od korištenja funkcije „Podigni oglas“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>