Interes stranaca za nekretnine u Hrvatskoj daleko veći no lani

Kada je potražnja za nekretninama u pitanju, podaci oglasnika Crozilla.om pokazali su kako je tijekom travnja uvjerljivi favorit bio Zagreb u kojem su se oglasi za prodaju kuća, stanova ili zemljišta pretraživali više no u drugim gradovima.

Strani su posjetitelji tijekom travnja na oglasniku Crozilla.com bili osjetno brojniji no prošle godine, a među njima su bili posebno istaknuti oni s područja Njemačke, zatim Slovenije, te BiH i Austrije.

fotografiranje-nekretnine-pexels
Zagreb, Pula, Split, Osijek, Rijeka i Zadar gradovi su u kojima su se tijekom travnja najviše pretraživali stanovi za prodaju, dok se ponuda onih za najam najviše pretraživala u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Puli.
Inozemni su posjetitelji tijekom travnja najviše tražili stanove koji se prodaju na području Crikvenice, Umaga, Vodica, Medulina te Zagreba i Pule, a u najvećem su broju dolazili iz Njemačke, Slovenije, BiH i Austrije.

Za najam stanova u travnju su najveći interes pokazivali posjetitelji iz BiH, Slovenije, Švicarske, Crne Gore, te Austrije i Njemačke. Strance je najviše zanimala ponuda stanova za najam na području Splita, Opatije, Zagreba, Rijeke i Zadra.

Kuće su se na oglasniku Crozilla.com najviše pretraživale u Zagrebu i Osijeku, a zatim na području Primorsko-goranske županije gdje se posebno ističu Rijeka i Krk. Građevinska zemljišta u travnju su se najviše pretraživala u Zagrebu, Zadru, Puli, Poreču, te u Rijeci i na Krku.

Strane su, pak, posjetitelje, najviše zanimale kuće koje se prodaju u Vodicama, Crikvenici, te Viru, Zadru i Poreču, a građevinska zemljišta u Puli, zatim na Viru, te Vodicama, Krku, Kaštelima i Opatiji. Pritom su uz posjetitelje iz Njemačke, koji su na oglasniku Crozilla.com tijekom travnja bili najbrojniji, ponudu kuća i zemljišta za prodaju uvelike pretraživali i oni iz Austrije i Slovenije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>