Kuhinje&kupaonice

„Kuhinje&kupaonice“ nudi teme kao što su hidromasažne kade i bazeni,pločice u kuhinjama i kupaonicama te prilog o novitetima u modernoj kuhinji….

Ljetno izdanje magazina donosi mnoge brojne zanimljive savjete. Hidromasažne kade i bazeni mogu osigurati itekako potrebno osvježenje u predstojeće ljetne dane, a osim toga svojim rasporedom mlaznica opušta tijelo i mišiće.

Moderne kuhinje su mjesto koji nije isključivo namijenjeno kuhanju, nego i okupljanju obitelji i prijatelja. Da bi čavrljanje i kuhanje istovremeno proteklo u najboljem mogućem redu, potrebno ih je opremiti odgovarajućom opremom i na odgovarajući način. U ljetnom broju magazina „Kuhinje&kupaonice“ pronađite savjete i primjere koji će vam pomoći u dostizanju tog cilja. Pločice su još uvijek najzahvalniji pokrov za sve prostorije gdje je velika količina vlage. Danas na tržištu prevladava velika ponuda pločica raznovrsnih boja, tekstura i printera, a mali dio tog izbora možete vidjeti i unutar našeg priloga. Standardni prilozi galerije kuhinja i kupaonica i izlog malih i velikih kućanskih aparata te bijele tehnike, pomoći će vam svojim specifikacijama i cijenama pri odabiru i kupnji. Više o svemu potražite na www.mbi.hr.