Hausbau, novi broj za srpanj/kolovoz 2010.

Novi broj “Hausbaua” sadrži teme o iskorištavanju kišnice koja se može koristiti u svrhu zalijevanja vrta, ispiranja toaleta i kod perilice za rublje.
Protekla kišna razdoblja navela su nas na razmišljanje kako iskoristiti prekomjerne oborine i pri tome još dodatno uštedjeti. Jedno od rješenja koje se nameće je sustav za sakupljanje kišnice.
Osim toga u novom broju pročitajte kako pametno i štedljivo projektirati vlastiti dom. Uz nekoliko savjeta oko izrade nacrta, moguće je uštedjeti znatne svote novca, jer ponekad ono što izgleda kao „zgodna sitnica“, zapravo je vrlo skup pothvat upitne funkcionalnosti. Kako izbjeći da i Vi padnete u takvu zamku, pročitajte u novom ljetnom broju magazina „Hausbau“.
Od projekata novi broj donosi prikaz veličanstvenih vila i ladanjskih objekata od kojih će nekima zasigurno srce brže zakucati te prikaz šest uspjelih ekonomičnih rješenja koja nimalo ne zaostaju svojom estetikom. Tu je i standardni prilog o energetskoj efikasnosti na 32 stranice koji se ovoga  puta bavi temom solarne energije i pripremom tople vode, pregršt stručnih sponzoriranih članaka, tema o uređenju vrta te rubrika  s novostima.
Nove pretplatnike očekuju nagrade, a novi broj potražite na svim kioscima. Više na:
www.hausbau.mbi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>