“Hausbau”, novi broj za rujan/listopad 2010.

U novom broju magazina “Hausbau” pročitajte nešto o ekstremnim zemljištima i fascinantnim objektima koji se mogu na njima izgraditi.

Koso položena ili nepristupačna zemljišta često su muka za vlasnike i projektante, no uz malo truda i spretne ideje, često puta rezultiraju objektima s fascinantnim panoramskim pogledima i okolnom prirodom.
Druga velika tema broja veže se uz kuće namijenjene stanovanju većeg broja generacija. Uz današnji tempo života i gužvu u vrtićima, „baka servis“ je i više nego poželjan luksuz. Gradnja dvojnog objekta u kojem će biti smještene dvije generacije, rezultirat će uštedom početnog kapitala, a uz malo tolerancije i međusobno poštivanje pravila, moguć je odvojen suživot bez smetnje uz sve blagodati koje sa sobom donosi smještaj „vrata do vrata“.
Osim toga, u rujanskom broju magazina „Hausbau“ pročitajte sve o grijanju na drva s naglaskom na drvene brikete. Uz to se informirajte koje prednosti donosi izgradnja podruma i na što pri tome treba obratiti pažnju. Prilog o energetskoj efikasnosti donosi temu o grijanju općenito i mogućim uštedama, a tu je i tema o uređenju vrta.
Više obavijesti potražite na slijedećoj poveznici:MBI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>