HAUSBAU broj 60 !!!

Hausbau novi broj za srpanj/kolovoz 2011. donosi:

Novi broj magazina Hausbau donosi glavnu temu o vilama i ladanjskim kućama. Pretpostavljamo da svatko od vas sanja o kućici za sebe, a najlakše je ako ste već u posjedu vlastitog zemljišta što će znatno olakšati stavku građenja. Reprezentativni objekti koje prikazujemo u ovom broju uglavnom zastupaju transparentne objekte skeletne konstrukcije, vile američkog stila s velikim verandama i ladanjske vile mediteranskog karaktera.

Bavimo se malo i modelima prikladnim za mlade obitelji kojima je svaka kuna bitna, a paralelno s ti me i svaki kvadrat. Fotonaponske ćelije i struja iz sunca već dugo nisu tabu, a kako sve to izgleda na našem tržištu, što je sve moguće u realnosti, a ne samo u teoriji, objasnili smo uz pomoć našeg ovlaštenog energetskog certifikatora. Ljeto i vrt idu ruku pod ruku pa smo dali par ideja uređenja istog.

Dom Plus je redovit prilog magazina Kuhinje&kupaonice, a besplatno ga prilažemo uvijek i uz tekući paralelan broj magazina Hausbau. Teme ovog broja su: dnevne sobe, rasvjeta i ljetne dekoracije doma. Uživajte uz naša izdanja gdje god bili ili nas potražite na Facebooku pod www.facebook.com/hausbauhr i na našoj web stranici www.mbi.hr .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>