HAUSBAU – broj 50

Novi broj za studeni/prosinac 2009. donosi veliku crvenu naslovnicu s mašnicom i brojem 50.,koji ujedno označava i devetu godinu neprekinutog izlaženja

Tim povodom odjenuo se u novo ruho i zahvalio svim svojim čitateljima, partnerima i medijima na fantastičnoj suradnji. Pri tome smo se potrudili prikazati slikom sve djelatnike koji se kriju iza imena te smo napravili mali mini intervju s našim dugogodišnjim oglašivačima koji su odgovorili na pitanja zašto im se sviđa magazin i koji je njihov motiv oglašavanja.
Uz sve to jubilarka ima i svoj humanitarni karakter: pokrenuli smo akciju u svrhu darivanja specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi iz Gornje Bistre. Odlučili smo 10% prihoda od prodaje 50. broja magazina Hausbau pokloniti bolnici za njihove potrebe.

Osim slavljeničkog outfita i specijalnih priloga podređenih tome, teme koje magazin obrađuje u ovom broju su: drvene fasade, galerije, grijanje na drva i podne obloge. Novi 50. jubilarni broj magazina Hausbau potražite na svim kioscima, a više informacija naći ćete na našoj web stranici www.mbi.hr.

U slavljeničkom raspoloženju želimo vam ugodno čitanje i lijepe i mirne predblagdanske i blagdanske dane i dobar ulazak u 2010. dane s obzirom na činjenicu da se slijedeći put čitamo 20. siječnja iduće godine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>