Gdje se kupaju naše estradne zvijezde??

Antonija Blaće, Ivana Delač Đolo, Ivica Klarić, Luka Nižetić i Vlatka Pokos za Crozilla.com otkrivaju da će ovo ljeto provesti na našoj obali.


Antonija Blaće
Simpatična Antonija Blaće, voditeljica na RTL televiziji je rekla kako ovo ljeto za nju neće biti nimalo egzotično te da ga planira provesti na relaciji Šibenik-Pelješac-Zagreb. Nadodala je i to da će možda skoknuti i do Hvara ili Korčule.
Ivana Delač Đolo
Ivana Delač Đolo, bivša miss Universe i uspješna poslovna žena, za Crozilla.com kaže kako posljednjih nekoliko godina ljetuje isključivo u Hrvatskoj te da će sa suprugom Ivicom, sinom Noom i prijateljima prvi dio godišnjeg odmora posvetiti posjećivanju otoka od kojih izdvaja Vis, Komižu, Mali Lošinj i Rab.
Nakon toga planira i na otok Ugljan kako bi sinčić Noa uživao gradeći pješčane kule na plaži, ali i na Kvarner. “Svaki ćemo vikend od sredine kolovoza iskoristiti za osvježenje na plaži u Medveji.” – dodala je Ivana.


Ivica Klarić
Glavni dizajner modne kuće IK, Ivica Klarić čije haljine oduzimaju dah mnogih žena, u razgovoru govori da svoj odmor, od 2 tjedna, planira provesti na otoku Krku u društvu dragih prijatelja, daleko od gradske vreve i gužve.

Evo kako Ivica vidi idealano ljeto: “Dugo ispijajanje jutarnje kave i popodnevni odmor , zatim odlazak na neku od uvala daleko od javnih plaža i gužve koja je na njima te lagane večere s morskim specijalitetima i finim vinom, idealno je planiran odmor za kojim žudim i šteta što ne može biti dulji od 15 dana. Budući da se bavim i ronjenjem s bocama, tu će se naći vremena i za koji uron u duboko plavetnilo našeg Jadrana.”


Luka Nižetić
Poznati pjevač, Luka Nižetić na naše pitanje odgovara: “Ovoga ljeta, uz gust koncertni raspored, uživat ću u svim blagodatima koje pružaju ljeto i more. Obožavam to godišnje doba, jer je po mom kroju! Odmarat ću se na mjestima na kojima se odmaram svake godine i na koja se uvijek rado vraćam, kao što su Brač, Hvar, Vis, Lastovo, Sukošan, Primošten… Kupat ću se, roniti, sunčati, skakati i punim plućima uživati s dragim mi ljudima. A krajem sedmog mjeseca planiram na nekoliko dana u Španjolsku. To će biti pravi odmor i jedva ga čekam!” –  govori Nižetić s radošću.


Vlatka Pokos

Vlatka Pokos, naša lijepa pjevačica i voditeljica svoj godišnji odmor provodi u Dalmaciji koju obožava. Gotovo cijelo ljeto biti će na Čiovu i u prelijepom Trogiru za koji ju vežu posebni osjećaji.
“Moja ljubav prema Dalmaciji je neizmjerna i nastojim tamo provesti što više vremena. Uživam u svemu što je dalmatinsko: u hrani, glazbi i ljudima. Volim dalmatinski temperament i ponosna sam na svoje dalmatinske korijene.” – izjavila je Vlatka.
Ovog ljeta, kao i prethodnih godina posjetiti će Hvar, Korčulu i Dubrovnik. Najljepši nacin ljetovanja za nju je krstarenje brodom koje preporuča svakome, jer nema boljeg načina za upoznavanje i uživanje u ljepotama naše obale.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>