Gdje kupuju strani, a gdje domaći kupci nekretnina?

Kada je u pitanju potražnja za nekretninama, po izboru posjetitelja oglasnika Crozilla.com, grad Zagreb gotovo je uvijek na prvom mjestu . Tijekom travnja kuće, stanovi i zemljišta na Crozilla.com najviše su se pretraživali upravo u Zagrebu.

crozilla-gradjevinska-zemljista
Pri donošenju odluke između kupnje kuće ili stana, većina će se kupaca odlučiti na život u vlastitom stanu. Izbor najčešće pada na kupnju stana u Zagrebu, a osim u glavnom gradu, tijekom travnja najčešće su se pretraživali i oni u Splitu, Zadru, Puli i Rijeci.
Kada je riječ o kućama, najtraženije su bile one na području Zagreba, zatim Zadra, Osijeka, Pule, Rijeke, Šibenika i Varaždina.

Ponuda građevinskih zemljišta oglašavanih putem portala Crozilla.com tijekom travnja se najčešće pretraživala na području glavnog grada, a zatim Zadra, Dubrovnika, Pule, Samobora i Šibenika.

Kakve nekretnine zanimaju strance?

Brojni potencijalni kupci iz inozemstva u travnju su pokazivali interes za nekretninama u Hrvatskoj. Najviše su iz zanimali stanovi u Zagrebu, Splitu i Puli, a zatim kuće u Zagrebu i Crikvenici.

kuca-crozilla

Ponudu kuća stranci su najviše pretraživali u Zagrebu, Crikvenici, Zadru, Puli i Novom Vinodolskom, dok su ih najviše zanimali stanovi u Zagrebu, Puli i Makarskoj.
Oglase za prodaju kuća i stanova tijekom travnja su putem oglasnika Crozilla.com najčešće pretraživali posjetitelji iz BiH, Njemačke, Austrije i Švicarke.
Brojne strance zanima i gradnja nekretnina u Hrvatskoj, a pritom najčešće pokazuju interes za kupnjom zemljišta na moru. Tako su u travnju putem portala Crozilla.com stranci pokazali najveći interes za građevinska zemljišta u Puli, Zadru, na otoku Ugljanu i u Labinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>