Expo Real: predstavljena nova udruženja i inovativna softverska rješenja na tržištu nekretnina

logo201x168Po prvi puta nakon njihova udruženja, na sajmu „EXPO REAL 2015“ u Münchenu, zajedno su predstavljeni renomirani njemački portali za nekretnine Immowelt i Immonet.
Na sajmu EXPO REAL u Münchenu svake se godine, već tradicionalno okuplja sva „krema“ industrije globalnog tržišta nekretnina. Okupljaju se brojni investitori, manageri i mnogi drugi stručnjaci sa tržišta nekretnina iz cijelog svijeta. Tako je bilo i nedavno na ovogodišnjem sajmu na kojem je između ostalog predstavljena i fuzija dvaju renomiranih njemačkih portala za nekretnine, Immowelt i Immonet, kao i inovativna softverska rješenja koja oni nude svojim korisnicima.

„Immowelt i Immonet već godinama predstavljaju renomirane brandove portala velike posjećenosti, s inovativnim i profesionalnim softverskim rješenjima za posredovanje nekretninama. Zajedno smo dosegli novu dimenziju: u grupaciji imamo jake brandove kao što su Immosolve, Crozilla, Umzugsauktion te više od 500 zaposlenika koji nam daju snagu za nove ideje i rješenja“- objašnjava Carsten Schlabritz, direktor Immowelt AG. „Za one koji se profesionalno bave nekretninama i u potrazi su za inovativnim rješenjima, mi smo prvi izbor.“

ploca

Na preko 140 kvadratnih metara izložbenog prostora Immowelt i Immonet prezentirali su svoje usluge i mogućnosti oglašavanja, no tom prilikom ujedno je i portal Crozilla.com dodatno prezentiran stranim tržištima i ulagačima. S obzirom da se sve nekretnine koje su oglašene na portalu Crozilla.com ujedno prikazuju i na Immowelt.de, zatim njegovoj austrijskoj i švicarskoj inačici, ovaj je sajam ujedno bio i dobra prilika za dodatno predstavljanje ponude naših nekretnina u i inozemstvu.

„Godinu dana nakon što je Crozilla postala dio Immowelt grupacije, pridružuje nam se još jedna jaka njemačka platforma za nekretnine – Immonet.de. Kako je većina naših klijenata već pomoću suradnje s Immowelt-om pronašla svoj kanal prema potencijalnim kupcima iz zemalja njemačkog govornog područja, novi partner Immonet.de može samo još dodatno ojačati promociju naših nekretnina u tim područjima. Očekujem da nećemo stati na tome jer želimo iskoristiti postojeće suradnje Immowelt grupe s portalima iz susjednih država te tako povećati doseg portala Crozilla.com.“– rekao je Ante Tabak, direktor portala Crozilla.com, čije je boje predstavio na ovogodišnjem sajmu Expo Real u Münchenu.

Immowelt i Immonet su se u srpnju ove godine odlučili za zajednički razvoj: pokretači nove Immowelt grupacije su portali za nekretnine Immowelt.de i Immonet.de, te njihove austrijske i švicarske inačice. Tvrtke kćeri, hrvatski portal za nekretnine Crozilla.com, portal za selidbe umzugsauktion.de te softverska tvrtka Immosolve GmbH su pokazatelj da Immowelt grupacija nudi mnogo usluga i softverskih rješenja za poslovanje nekretninama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>