Evo u se kojem gradu mogu pronaći povoljne kuće i stanovi na moru

Vlastita nekretnina uz more san je većine građana, no visoke cijene njihovih kvadrata najčešća su prepreka kupnji. 

Ipak jedan od naših gradova uz more, po pitanju stanova i kuća za prodaju jeftiniji je od većine ostalih. Senj je grad koji na oglasniku za nekretnine Crozilla.com nerijetko nudi dobre prilike za kupnju nekretnina.

Senj-nekretnine-Crozilla

Situacija u kojoj se, zbog globalne epidemije korona virusa, većina svijeta našla od ožujka pa nadalje, mnoge je stanovnike naučila vrijednosti vlastite okućnice i većeg broja stambenih kvadrata. Izolacija se tada, svima koji su bili zatvoreni u stanove, činila podnošljivijom u vlastitoj kući s vrtom i pogledom na more.
Kuće u Senju tijekom lipnja su bile nešto jeftinije no tamošnji stanovi, a njihova je cijena, s uključenom okućnicom, na oglasniku Crozilla.com u prosjeku iznosila 1178 eura po kvadratu.

kuca-uz-more-crozilla-

Novi stanovi već od 1500 eura po kvadratu

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako se prosječne oglašavane cijene stanova na moru kreću se sve do iznosa od 4188 eura koliko se tijekom lipnja tražilo za kvadrat u Dubrovniku, a nešto jeftinija bila je Opatija sa 3219 eura. No, na drugoj strani ljestvice cijena stanova, kao grad s niskom cijenom stanova na moru nalazi se Senj u kojem se za kvadratni metar u prosjeku tražilo 1556 eura.

Cijena kvadratnog metra novogradnje u tom je gradu tijekom lipnja na oglasniku Crozilla.com u prosjeku oglašavana po 1693 eura po kvadratu, a novi su se stanovi mogli pronaći već po cijeni od 1500 eura, dok su najviše lipanjske vrijednosti dosezale iznose od tek 2500 eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>