Evo gdje i kakve nekretnine zanimaju domaće i strane kupce

Posljednjih se mjeseci na listi najtraženijih gradova za kupnju stanova vrte isti gradovi koji povremeno samo zamijene redoslijed svojih mjesta.

potraznja-crozilla-nekretnine-1
Tijekom ožujka je potražnja za stanovima, kao i obično, bila najveća u Zagrebu, a zatim, sljedećim redoslijedom, u Splitu, Zadru, Puli i Osijeku.
Potencijalni stranci kupci, od kojih su stanove najčešće pretraživali oni iz BiH, Njemačke, Švedske i Slovenije, najveći su interes pokazali za stanovima koji se putem oglasnika Crozilla prodaju na području Zagreba, Splita, Pule, Vodice, Makarske i Labina.

Kada je riječ o stanovima za najam, najveća je potražnja vladala za onima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Puli i Osijeku, a strance su, pak, najviše zanimali oni koji se iznajmljuju na području Zagreba, Makarske i Splita.

Kao i ranijih mjeseci, kuće u Osijeku su i tijekom ožujka bile traženije nego u svim drugim gradovima, a nakon njih vladala je velika potražnja i za onima u Zadru, zatim Zagrebu, Poreču, Puli i Samoboru.
Najveći interes za kuće pokazali su strani posjetitelji iz Njemačke, Slovenije, Švicarske i Nizozemske, najviše su pretraživali one na područjima uz more, a pritom ih je najviše zanimala ponuda kuća u Crikvenici, Vodicama i Zadru.

Građevinska su se zemljišta u ožujku najčešće pretraživala na području Zagreba, Zadra, a zatim i ona na području Istarske (najviše Pula i Poreč) i Primorsko-goranske županije.
Inozemni posjetitelji oglasnika Crozilla.com koji su pretraživali ponudu građevnih zemljišta najčešće su dolazili iz BiH, Italije i Austrije, a najviše su ih zanimala područja poput Poreča, zatim Splitsko-dalmatinske županije, Pule i Krka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>