Dome slatki Dome – manja pretplata

Dome slatki Dome je besplatni časopis za uređenje doma i ugodno življenje. Portal za nekretnine i turizam Crozilla.com Vam donosi popust na pretplatu.

Što, kako, zašto?
Dome slatki Dome izlazi od jeseni prošle godine i kao besplatan časopis za uređenje doma novitet je na našem tržištu. Teme koje možete pronaći u časopisu vezane su za kupovinu nekretnina, gradnju obiteljskih kuća, uređenje interijera i eksterijera, opremanje i savjete, odnosno sve što naše stanove i kuće čini domom.

Gdje?
Časopis izlazi svaka dva mjeseca, a možete ga pronaći u poslovnim centrima u gradu Zagrebu, a možete ga čitati u punom izdanju i on-line. Ako časopis želite primati u svoj dom pretplatite se. Crozilla korisnici plaćaju samo 45,00 kn godišnju pretplatu. Taj iznos pokriva trošak poštarine za svih 6 brojeva narednih 12 mjeseci. Dovoljno je uz ostale podatke navesti korisničko ime kojim se prijavljujete na Crozilla.com. Podatke za pretplatu i popis distrbucijskih točaka možete pronaći na www.domeslatkidome.com.

Šta ima?
U broju za travanj /svibanj vam donosimo temu proljetnog uređenja naših domova, zatim zanimljivo dizajnersko rješenje malog stana u potkrovlju. Pametna kuća – provjerite kako nam nove tehnologije mogu pomoći da naprimjer sami sebi priredimo dobrodošlicu u dom svaki dan. Uz proljeće uvijek ide priroda pa vam donosimo prilog kako od malog vrta napraviti lijepu oazu mira i s kojim alatima to postići. Uz to pogledajte aktualni izbor vrtnog namještaja. Tu je i prijedlog za proljetni odmor – jedrenje, te foto natječaj. Uvijek prisutni praktični savjeti, vaša pitanja, nagradne igre . . . Nadamo se da ćete (p)ostati naši vjerni čitatelji.

Kada?
Slijedeći broj izlazi u lipnju. Čitatelji i ponosni vlasnici domova pišite nam: urednistvo@domeslatkidome.com

Oglašivači, zašto se i vi ne bi predstavili našim čitateljima kroz ovaj jedinstven način komunikacije s čitateljima? Kontaktirajte nas.

marketing@domeslatkidome.com
tel: 01/6198-788

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>