Dani kuhinja

Od 13.-16.10.2011. u WestGate Shopping City-ju održati će se po prvi puta Dani kuhinja, prvo usko specijalizirano događanje namijenjeno  uređenju kuhinjskih interijera i prateće opreme u Hrvatskoj.
Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji koja izlazi iz svih dosadašnjih okvira tog tipa s obzirom na to da će se odvijati u ekskluzivnom i prostranom lifestyle  okruženju najvećeg trgovačkog centra WESTGATE Shopping City.
Projekt je nastao sa željom da se na potpuno nov, jedinstven i interaktivan način javnosti prezentiraju svježe ideje o uređenju i opremanju kuhinje.
Na Danima kuhinja posjetitelji će moći uživati u pregledu najmodernijeg kuhinjskog namještaja, bijele tehnike i svih ostalih dodataka  za opremanje kuhinjskog interijera. U sklopu interaktivnog sadržaja koji će se događati tokom Dana kuhinja posjetitelji će na kvalitetan način doći do svih informacija vezanih za opremanje kuhinje od strane izlagača, zabaviti se uz popratni zabavni sadržaj i naravno sudjelovati u nagradnim kvizovima.

Organizator tvrtka Medijski pravac d.o.o. želi naglasiti da će ulaz kao i parkiranje za sve posjetitelje biti besplatno.

Ovim putem također pozivamo sve tvrtke  zainteresirane za nastup na Danima kuhinja da nas kontaktiraju na e-mail info@danikuhinja.hr.

Dodatne informacije i novosti možete pratiti i na našoj facebook stranici Dani kuhinja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>