Crozilla posjetila sajam nekretnina u Münchenu

U Münchenu je od 6. do 8. listopada održan najveći investicijski sajam u Europi koji je okupio više od 24 500 posjetitelja. Sajam je posjetio i naš vodeći portal za nekretnine i turizam Crozilla.com.

Na sajmu su sudjelovali izlagači iz 40 zemalja, a Hrvatska je bila zastupljena putem HGK te nekoliko samostalnih izlagača. Crozilla.com je posjetila sajam kako bi podrobnije upoznala stanje na svjetskom tržištu nekretnina te razmotrila mogućnosti suradnje s kompanijama koje se bave internetskim oglašavanjem nekretnina.

S obzirom na potencijale koji su prezentirali nadležne institucije i ministarstva, zastupljenost hrvatskih kompanija bila je na prosječnoj razini. Kroz mnogobrojne razgovore doznali smo da strane ulagače posebno odbija neažurnost dokumentacije i netransparentnost pravne legislative. Crozilla.com će otvaranjem novih kanala i suradnjom sa stranim kompanijama pokušati pobuditi veći interes stranih ulagača za nekretnine u Hrvatskoj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>