Covideo – napredno poslovno rješenje

Važnost video marketinga

Jesmo li uistinu svjesni koliko su digitalna revolucija i tehnologija promijenile svijet u kojem živimo i koliko su promijenile nas same? Zbog užurbanog načina života i sveprisutnog multitaskinga, sve kraće uspijevamo zadržati pažnju na nečemu određenom.

Prema istraživanjima ljudski mozak procesuira vizualno 60.000 puta brže od teksta, a prema Pravilu osobne komunikacije Alberta Mehrabiana 7% osobne komunikacije čine izgovorene riječi, 38% glas i ton, a čak 55% govor tijela.

Covideo-graficki-prikaz1

Prema istraživanjima Animota, 4 puta više kupaca više voli pogledati video o određenom proizvodu nego pročitati o njemu, a 1 od 4 kupca izgube zanimanje za tvrtku koja ne nudi video.
Sve navedeno dovodi do zaključka da će ljudi radije pogledati video nego čitati kakav članak ili suhoparni mail. Gledanje videa stvara osobniji i autentičniji doživljaj te prije zadobivate povjerenje u osobu, proizvod ili uslugu koju nudi.

U Covideu propagiramo upravo video kao komunikacijski kanal budućnosti te Vam uz korištenje naše aplikacije nudimo mogućnost da olakšate komunikaciju s klijentima, unaprijedite prodaju i osnažite Vaše marketinško djelovanje.

Što je Covideo?

Covideo je video marketing aplikacija koja kroz jednostavno snimanje, slanje i praćenje personaliziranih videa olakšava i jača vezu s klijentima te osnažuje brand tvrtke.

Slanjem videomailova putem Covidea stvara se osobniji odnos s klijentom i podiže komunikacija na višu razinu.

covideo2

Budući da su statistički podaci od velike važnosti za svaku tvrtku, Covideo Vam omogućuje dobivanje detaljnih izvješća pa tako odmah dobijete obavijest o pregledu videa – tko je i kada video pogledao, koliko puta, da li je neki dio pregledao više puta i slično. Također imate uvid u broj klikova na ponuđene linkove s predloška čime možete pratiti dolazni promet na Vašu web-stranicu.

covideo-3-

Tu je i mogućnost kreiranja pozadine iza videouratka što može biti Vaša web-stranica ili bilo koji njezin dio. Od trenutka otvaranja e-maila do kraja pregleda videa, primatelj je usmjeren na Vaš brand.

Za videoprimjer kliknite ovdje!

Izlazni linkovi na svakom predlošku nude daljnje marketinške mogućnosti usmjeravanjem gledatelja na vašu web-stranicu ili druge videe. To je snažan dodatak vašoj video e-mail marketinškoj strategiji.

covideo-5-

Za videoprimjer kliknite ovdje!

Idealan je upravo u poslovanju s nekretninama jer umjesto fotografiranja nekretnine, možete je snimiti i poslati klijentu ili više njih
Također možete odgovarati na upite klijenata, možete komunicirati s kolegama i suradnicima.

Covideo – dok se većina mailova samo otvara, najbolji se gledaju i slušaju.

Covideo za uspješnu prodaju nekretnina

● Ako klijentu od početka pristupite individualno i počnete komunicirati s njim putem videoporuka, povezat ćete se s njim na osobnoj razini i zadobiti njegovo povjerenje.

● Umjesto da zahvalite klijentu, suradniku ili nekome tko Vas je preporučio mailom, snimite kratko ´HVALA!´ i pošaljite videoporuku.

● Klijent koji je zatražio ponudu od Vaše agencije, vjerojatno je isti upit poslao i na još barem nekoliko agencija. Ako mu odgovorite videoporukom, automatski ćete se istaknuti među konkurencijom i Vaša će ponuda zadobiti veću pozornost klijenta.

● Pošaljite videoporuku Vašim agentima koliko cijenite njihov rad i koliko Vam je drago što su u Vašem timu. Ojačajte im moral i motivaciju! Također ih videoporukom možete obavijestiti o novostima važnim za njihovo svakodnevno poslovanje.

● Pomoću Covideove mobilne aplikacije snimite kratak video nekretnine. Zamijenite fotografije videom! Smanjit ćete broj vrlo često uzaludnih izlazaka na teren i pokazivanja nekretnine, a video će dati bolji uvid u nekretninu od fotografija.

● Predstavite svoje agente, odvjetnički tim ili ostale suradnike kupcima jer na taj način jačate njihovo povjerenje.

Saznajte više na www.covideo.com, pošaljite mail na info@covideo.com ili nam se javite na 01/ 629 8105!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>