Cijene zemljišta i dalje u padu

Prema podacima portala Crozilla.com cijene građevinskih zemljišta tijekom studenog zabilježile pad od 1 posto.
crozilla-oglasnik-cijene-zemljista

Prema statistikama portala Crozilla.com cijene građevinskih zemljišta tijekom studenog na području većine županija bilježe mjesečni pad cijena, no iznimke su Istarska županija koja se ističe porastom cijena te Primorsko-goranska županija u kojoj su se cijene zadržale na razini mjeseca listopada.
Na području Primorsko-goranske županije cijene građevinskih zemljišta iznosile su 103 eura po metru kvadratnom, a u Istarskoj se za „kvadrat“ tražilo 77 eura.
Po prosječnoj cijeni od 151 euro po metru kvadratnom, tijekom studenog na portalu Crozilla.com oglašavana su građevinska zemljišta na području Zagreba i Splitsko-dalmatinske županije. U Zagrebačkoj županiji cijene građevinskih zemljišta bilježe mjesečni pad cijena od 3 posto, a za jedan se metar kvadratni u prosjeku tražilo 64 eura. Pad cijena od 1,6 posto zabilježen je na području Zadarske županije, a za tamošnja se zemljišta tijekom studenog u prosjeku tražilo 120 eura.

Interes za kupnju zemljišta
Tijekom mjeseca studenog posjetitelji portala Crozilla.com najveći su interes pokazali za građevinskim zemljištima na području Zagreba i okolice. Potražnja je vladala i za zemljištima Zadarske, Istarske i Šibensko-kninske županije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>