Centar Zagreba najskuplji i najtraženiji

Prema podacima portala Crozilla.com cijene zagrebačkih stanova tijekom lipnja zabilježile su nešto niže vrijednosti no mjesec ranije.
Markova-crkva-Zagreb-Crozilla

Najveće promjene zabilježene su na području Novog Zagreba gdje su prosječne tražene cijene stanova pale za 1,4 posto, a za jedan se metar kvadratni u prosjeku tražilo 1242 eura.
Na zapadnom dijelu grada prosječna tražena cijena stana iznosila je 1458 eura što je na mjesečnoj razini 0,8 posto manje.
Lipanjske su cijene na istočnom dijelu grada pale za 0,3 posto, a za se jedan metar kvadratni u prosjeku tražilo 1556 eura.
Centar, prema statistikama portala Crozilla.com, na mjesečnoj razini ne bilježi promjenu cijene, pa se za jedan metar kvadratni tijekom lipnja tražilo 1858 eura, jednako kao i u svibnju.

Tablica: Prosječne tražene cijene stanova u pojedinim dijelovima grada i promjena na mjesečnoj razini, izvor:Crozilla.com

Zagreb-cijene-stanova-06-2015

Centar najtraženiji dio grada

Podaci portala Crozilla.com pokazali su kako je tijekom lipnja najveća potražnja vladala za stanovima u Centru. Osim onih u središtu grada, traženi su bili i stanovi na Trešnjevci, u Maksimiru te na Jarunu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>