Burza nekretnina postala partner CPIN-a

Burza nekretnina, odnosno agencije za posredovanje u prometu nekretnina koje su članice Burze nekretnina, dobile su mogućnost prve istaknuti titule CPIN PARTNER-a.

Agencije za posredovanju u prometu nekretnina koje imaju titulu CPIN PARTNER-a mogu na svojim internet stranicama i na svojim korporativnim dokumentima istaknuti CPIN PARTNER logo i na taj način istaknuti kvalitetu svoje usluge. Osim navedenog agencije-CPIN PARTNER-i svojim klijentima mogu ponuditi, između ostalog i popust od 10 posto prilikom nabave CPIN-a. Popis svih CPIN PARTNER agencija dostupan je na web stranici www.cpin.com.hr.

Prema riječima Ljiljane Ralić, direktorice Burze nekretnina, kao servis agencija za posredovanje u prometu nekretnina Burza nekretnina se godinama zalaže za unapređenje struke i profesionalan pristup i pružanje usluga na tržištu nekretnina te stoga podržava svaku inicijativu koja doprinosi navedenom.

„U tom smislu smatramo da je Certifikat pravne ispravnosti nekretnine proizvod koji je usmjeren na podizanje kvalitete poslovanja i pružanje pravne sigurnosti u poslovanju, što će doprinijeti lakšem, sigurnijem i bržem prometu nekretnina. Agencije-članice Burze kao partneri CPIN-a nude kvalitetniju uslugu pružajući klijentima potpunu informaciju i pravnu sigurnost“ zaključila je Ralić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>