Aktualni jesenski broj Hausbau potražite na kioscima!

Kako jesen obiluje plodovima prirode, tako aktualni broj magazina Hausbau obiluje novim, aktualnim i zanimljivim temama.
Glavna tema jesenskoga broja Hausbau br.79 su “Zanimljiva arhitektura“- 6 arhitektonskih poslastica-obiteljskih projekata posebnih po strukturnim i arhitektonskim karakteristikama.
kuće s bazenima-CrozillaKuće s bazenima uvijek su zanimljivi projekti i za gradske ali i ruralne sredine. U prikazanim projektima možete pronaći inspiraciju za kreiranje oaze u svom dvorištu.
fasade-Crozilla
Oblikovanje fasade i različite vrste dekorativnih fasada dati će vam uvid u važnost i izbor kad je u pitanju vanjska ovojnica kuće. Aktualna energetska obnova obiteljskih kuća u središte interesa dovodi energetski učinkovite sustave grijanja kao što su toplinske pumpe o kojima detaljnije možete pročitati u ovom broju.

unutrašnje uređenje-CrozillaPored tehničkih tema uživajte u inspirativnim idejama za unutrašnje uređenje podova, zidova i odabir rasvjete.
Puno novih i korisnih informacija možete saznati i u stručnim člancima naših partnera te u stalnom prilogu EkoIN posvećenom ekologiji, energetski učinkovitoj i zelenoj gradnji te srodnim područjima. Potražite jesensko izdanje Hausbau na svim kioscima.

www.idejezamene.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>