3 načina kako pokazati nekretninu i za vrijeme karantene

Situacija koja je nastala širenjem korona virusa usporila je i tržište nekretnina jer brojni domaći i strani kupci nisu u mogućnosti uživo razgledati nekretninu koja ih zanima. No, oglasnik Crozilla.com donosi savjete kako i u ovom iznimno teškom razdoblju omogućiti agencijama i vlasnicima da zainteresiranim kupcima i unajmljivačima pokažu nekretninu.
Iako je usporeno, tržište nekretnina nije potpuno zamrlo, a brojni domaći i strani posjetitelji oglasnika Crozilla.com iz udobnosti svoja četiri zida pretražuju nekretnine koje ih zanimaju, te oglašivačima šalju upite za dodatne informacije, ali i za razgledavanje objekata kada to bude moguće.

kuca-stan-kljuc-crozilla

 

Oglasnik za nekretnine Crozilla.com donosi nekoliko savjeta kako i u fazi karantene i izolacije pomoći oglašivačima, odnosno vlasnicima nekretnina i agencijama za nekretnine, da svojim klijentima pokažu kuće i stanove za prodaju ili najam.

Iskoristite modernu tehnologiju 

Crozilla savjetuje: Iskoristite blagodati moderne tehnologije i klijentima omogućite virtualno razgledavanje nekretnina.

Adresa nekretnine
U oglase na Crozilla.com poželjno je unijeti i točnu adresu nekretnine. Na taj će ju način kupci moći pronaći i, barem za prvu ruku, pogledati putem Google Street View-a. No, ujedno bi ju mogli i bez prisutnosti vlasnika sami pogledati izvana, prošetati po kvartu ili upoznati susjedstvo.

fotografiranje-nekretnine-pexels

Razgledavanje nekretnine putem video poziva
U razdoblju kada potencijalni kupci ne mogu doći razgledati nekretninu uživo Crozilla.com preporučuje agencijama i vlasnicima nekretnina da omoguće razgledavanje putem video poziva, a pritom mogu poslužiti aplikacije kao što su Viber,  WhatsApp ili FaceTime.
Na taj način kupac ili najmoprimac mogu vidjeti kako nekretnina izgleda iznutra i izvana.
Crozilla savjetuje oglašivačima da naprave video “turneju” i provedu klijente kroz svaku prostoriju, dvorište, stubište i hodnike. Kupci tako mogu vidjeti kako nekretnina u tom trenutku doista izgleda, te na siguran način stvoriti vlastitu viziju objekta.

Objavite video u oglasu i privucite interes kupaca

crozilla-YouTube-video1
Prilikom postavljanja oglasa na Crozilla.com, uz tekstualni opis nekretnine i fotografije, poželjno je postaviti i video koji će još bolje prikazati nekretninu. Više informacija o tome pronađite ovdje: Objavite video u oglasu.

Komentari
  1. 2 godine ago

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>