29. Forum poslovanja nekretninama

U svibnju se održava  proljetni Forum poslovanja nekretninama

28.Forum-ZG
U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, 18. i 19. svibnja u Hotelu Olympia Sky u Vodicama, održat će se 29. Forum poslovanja nekretninama.

Svrha ovog događanja je edukacija i dodatno upoznavanje članica Komore, kao i drugih stručnjaka i institucija sa novostima u branši i važećoj zakonskoj regulativi.

„S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o prostornom uređenju, GDPR-om, Općom uredbom o zaštiti podataka i obvezama posrednika u prometu nekretninama u vezi sa zaštitom osobnih podataka. Kao i uvijek, educirat ćemo se o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što nam je zakonska obveza.“– napominju u HGK, te dodaju sljedeće:
„Radimo u izazovnom okružju i svima nam je krajnji cilj profesionalizacija struke. Tome mogu pridonijeti konkretna znanja i vještine iz područja povezanih s našom strukom, pa je zato plan rada Foruma fokusiran na marketing, prodaju, oglašavanje, pregovaranje i upravljanje malom tvrtkom.“

Na 29.Forumu predviđeno je održavanje predavanja stručnjaka o digitalnom marketingu i upravljanju odnosima s klijentima, a također je planiran i okrugli stol o aktualnostima iz rada agencija za posredovanje u prometu nekretninama.

Više informacija o 29. Forumu poslovanja nekretninama možete pronaći ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>