28. Forum poslovanja nekretninama

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se 28. Forum poslovanja nekretninama.

Crozilla-26-forum-nekretninama
Ovogodišnji jesenski Forum poslovanja nekretninama, kojem će prisustvovati i Crozilla.com, biti će održan 17. studenoga 2017. u hotelu Antunović u Zagrebu.
Forum poslovanja nekretninama središnji je događaj industrije poslovanja nekretninama čija je svrha educirati i dodatno upoznati članice Komore, kao i sve druge stručnjake i institucije sa novostima u toj branši kao i u važećoj zakonskoj regulativi.

„S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o gradnji, Zakonu o prostornom uređenju te planovima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u sljedećoj godini, provedbom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, aktualnostima u oporezivanju nekretnina, određivanju pomorskog dobra, pravnim okvirom obavljanja djelatnosti posrednika u prometu nekretnina u EU, nadzorom nad posrednicima u prometu nekretnina, zaštitom osobnih podataka. Kao i uvijek, sudionici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza, a gost iz Poljske predstavit će trendove na tržištu nekretnina u Poljskoj.“-navode u HGK.

Više informacija o 28. Forumu poslovanja nekretninama možete pronaći ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>