27. Forum poslovanja nekretninama

27. Forum poslovanja nekretninama biti će održan od 05. i 06.05.2017. godine u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore.

Ovogodišnji proljetni forum održat će se na otoku Svetom Nikoli kod Poreča u Valamar Isabella Hotelu 4*.
Cilj ovog središnjeg događaja industrije poslovanja nekretninama je edukacija struke o novostima vezanima uz zakonsku regulativu, kao i edukacija članica komore te stručnjaka i institucija iz branše, a sve u svrhu povećanja znanja, njihovog razvoja i bolje pozicije na tržištu.

27Forum

„S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o gradnji, Zakonu o prostornom uređenju, Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, aktualnostima u vezi s PDV-om i porezom na promet nekretnina te s provedbom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina u praksi. Kao i uvijek, sudionici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza.“ – navode iz HGK.

Osim zakonske regulative, plan rada ovog foruma usmjeren je i konkretno na način rada samih tvrtki iz struke. Kako koristiti oglašavanje, kako oblikovati oglas, kako napraviti atraktivnu fotografiju mobilnim telefonom? Organizacija posla, pregovaranje, komunikacija, prodajne vještine… – samo se neke od tema o kojima će se govoriti.

Tijekom 2 dana koliko će 27.Forum trajati, na rasporedu će biti sljedeće teme:
– Zakon o gradnji, Zakon o prostornom uređenju i Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama
– Aktualnosti u svezi PDV-a i poreza na promet nekretnina uz prikaz podataka o prometu nekretnina
– Pravna pitanja i odgovori u provedbi Zakona o posredovanju u prometu nekretnina s osvrtom na Europsku profesionalnu karticu (EPC) i e-procedure
– Provođenje mjera za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma kod posrednika u prometu nekretnina
– Udruženje poslovanja nekretninama
– AdWords – kako koristiti oglašavanje, kako oblikovati oglas za web, optimatizacija oglasa
– Društvene (digitalne) mreže
– Put ka top-formi
– Okrugli stol – iskustva rada hrvatskih agencija
– Kako napraviti atraktivnu fotografiju mobilnim telefonom -Fotografije za oglas
– Mirenje – pregovaranje i rješavanje konflikata
– Sve što ste oduvijek htjeli znati o stresu na poslu, a niste stigli pitati
– Organizacija posla, pregovaranje, komunikacija, prodajne vještine

Više informacija o 27. Forumu poslovanja nekretninama možete pronaći na stranicama HGK, na ovom linku: Forum poslovanja nekretninama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>