26. Forum poslovanja nekretninama

Dana 23. studenoga 2016. u hotelu The Westin u Zagrebu, u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se 26. Forum poslovanja nekretninama.

Informiranje struke o novostima u zakonskoj regulativi te edukacija članica komore kao i svih stručnjaka i institucija koje su uključene u poslovanje nekretninama – cilj je organizacije ovog Foruma.

agent-kuca-prodaja-crozilla

„Stručnim programom Foruma, namjera nam je struku upoznati s postupkom stjecanja prava vlasništva nekretnina za strane pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj, provedbom postupka nadzora nad posrednicima u prometu nekretnina, s posebnim osvrtom na broj provedenih kontrola nad agencijama koje rade u sivoj zoni, postupkom sufinanciranja projekata energetske obnove, primjenom Zakona o građenju i postupkom ishođenja dozvola te postupkom upisa etažnog vlasništva u zemljišne knjige. Predstavit ćemo tržište nekretnina u Njemačkoj i prikazati rad Udruženja poslovanja nekretninama.“ – navode iz HGK.

Više informacija o 26. Forumu poslovanja nekretninama pronađite ovdje: Udruženje poslovanja nekretninama poziva na 26. Forum poslovanja nekretninama .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>