25. Forum poslovanja nekretninama

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore 13. i 14. svibnja 2016. godine održati će se 25. Forum poslovanja nekretninama.

agent-kuca-prodaja-crozillaProljetni će se Forum održati u Zadru, u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.

Cilj ovog Foruma, između ostalog, je informiranje struke o novostima u zakonskoj regulativi, potaknuti znanje, razvoj i osigurati bolju poziciju struke na tržištu nekretnina, odnosno edukacija članica Komore kao i svih stručnjaka i institucija uključenih u poslovanje nekretninama.

U HGK navode kako je namjera ovog Foruma upoznati struku sa „primjenom Zakona o procjeni vrijednosti nekretnina, prostornim planovima i izdavanjem dozvola, oporezivanjem nekretnina porezom na promet nekretnina i PDV-om, primjenom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina u praksi, prodajnim tehnikama, tržištem nekretnina i zaštitom potrošača, novim tehnologijama i njihovom primjenom u gospodarstvu s naglaskom na djelatnost poslovanja nekretninama, te prezentacijom znakova Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.“

Više informacija o 25. Forumu poslovanja nekretninama možete pronaći na stranicama HGK, na ovom linku: 25. Forum poslovanja nekretninama .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>